Pil  
vi onesize taskuvaippa nepeillä
   

Nepparikinnitteinen vaippa joustaa myös vyötäröltä eikä paina vauvaa. Tämä vaippa sopii vastasyntyneestä n 11-12 kg.Tämä koko yleensä riittää hyvin koko vaippaiän. Yli kolmevuotiaalle vaippaan on mahdollista tilata sivuisiivekkeisiin kiinnitettävät jatkopalat. Vaippaan kuuluu kaksi imua, jossa toisessa on bambufroteepinta ja toinen on kokonaan mikrokuitua. Bambupintaa voidaan käyttää myös ihoa vasten. Aivan pienlle vauvalle riittää yksi imu ja isommalle käytettään molempia imuja. Sisäpinnan kangas on pehmeää vauvafleeceä, joka pitää ihon kuivana. Koko säätyy neppareilla.Voit käyttää myös muita imuja esim Pilvi taskuvaipan imuja.

Tätä mallia valmistetaan sekä kotimaisena, että poikkeuksellisesti Kiinassa, kuitenkin eettiset periaatteet huomioiden. Valvomme laatua sekä tuotanto-olosuhteita huolellisesti. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan tuotannon suuremmille asiakkaille, joita yrityksemme tarvitsee pysyäksemme hengissä. Valmistamme suurimman osan PILVIvalikoiman tuotteista kotimaassa edelleen. Maillit ovat meidän suunnittelemia ja mitoittamia eli suomalaista suunnittelua. Malleja on kuitenkin kopiotu, mutta mitoitus on niissä käsityksemme mukaan erilainen vaikka ulkonäkö näyttääkin samalta.

Jos haluat tilata mallin kotimaisena, ostoskorista löytyy pääasialliset valmistusvärit, mutta voit katsoa myös muita kangasvaihtoehtoja PILVI taskuvaipoista. Siinä tapauksessa laita viesti lisätietokenttään erikoistoiveista, niin otamme yhteyttä ja varmistamme saatavuuden ja toimitusajan. Kotimainen vaippa maksaa hieman enemmän:+5,90/kpl ja säästötilauksissa +4,90 kpl. Toimitusaika tilaustöille on n.2-3 viikkoa.

 värit:

voitto- musta tähti >
onni- aniliini pallo >
riemu - sininen kuvio >
omena - vihreä >
valkea >
(klikkaa suurempi kuva)

Pilvi taskuvaippa
Tuote Väri Hinta Kpl Osta

Hinnat sis.alv 24%