Imse  
terveyssiteet

Jos vauvasi nauttii pehmeästä, niin mikset sinäkin! Siteet ovat mukavat, pitävät ja ihan huomaatattomatkin. Pesu on mitä helpointa. Siteet johonkin sopivaan astiaan likoamaan kylmään veteen ja tilkka etikkaa sekaan. Siinä kaikki. Sitten kuukautisten jälkeen koneeseen vaikka muun pyykin joukkoon. Tai sitten voi liottaa hetken ja laittaa koneeseen muun pyykin joukkoon vaikka päivittäin.

Myydään 11 kpl kuukautissetteinä sekä 3 kpl pikkuhousunsuoja, normal tai yöside paketeissa. Väreinä joko kukallinen tai luonnonvalkea

 
Kuukautissetti:
Yhdessä paketissa on yksiä kuukautisia varten keskimääräisesti sopiva määrä. Jos kuukautiset ovat runsaat tai vaihtoväli tiheä, niin silloin tarvitaan kaksi pakettia. Yhteen settiin kuuluu 11 osaa. Systeemissä on erillinen kosteussulku, joka kinnittyy pikkuhousuihin pikkuneppareilla. Niissä on kätevät siivekkeet. Näitä kosteussulkuosia on kolme kappaletta: 2 normaalikokoa ja yökokoko. Näissä on ns. taskut molemmissa päissä, joihin saa kätevästi kiinnitettyä erilliset imuosat. Ideana on, että jos kosteussulku ei likaannu, niin pelkkä imuosa vaihdetaan. Paketissa on imuosia seuraavasti: 1 pikkuhousunsuojaa, 6 päiväsidettä ja 1 yöside. Siteiden imukerros on pehmeää flanellia ja avautuu ja kuivuu nopeasti. Taskuihin voit laittaa myös omia imuja, joita voit tehdä itse vaikka vanhoista pyyhkeistä. Paketissa on myös kätevä säilytyspussi. Koska imuosat ovat erikseen, niitä voi rauhassa liottaa kylmässä vedessä ja pestä sen jälkeen pesukoneessa.


Imse naistensiteet

Tuote Väri Hinta Kpl Osta

Hinnat sis.alv 24%