UUSI
- sisältö | käyttö | pesu | määra | säästö -
Fuzzi bunz

Tarjouksena vaippojen ostajalle lisäimut -40%. 3kpl tarjousimut löytyvät sivun alalaidassa olevasta ostoskorista. Imut ovat samoja kuin Fuzzien sisällä olevat imut. Vaippojen ostaja saa tilata 3 kpl imusettejä niin monta kuin haluaa.

Fuzzy Bunzit ovat amerikkalaisia taskuvaippoja. Taskuvaippa tarkoittaa vaippaa, jonka edessä tai takana on aukko. Aukon sisälle pujotetaan erikseen imukerros. Fuzzi Bunzit myydään mikroimujen kanssa edullisina settinä. Mikroimun imukyky riittää päiväkäyttöön.
 

Ominaisuudet:
- sisäpuoli on pehmeää fleeceä, joka siirtää kosteuden sisäpuolelle asetettuun imukerrokseen ja pitää ihon pintaa kuivana
- nepparikiinnitys jossa on verraten tiheä säätövara
- laminointi pitää pomminvarmasti
Koot:
NB: keskonen-2 kk, alle 4 kg
S
: 0-6 kk, 3-7 kg , reiden ympärys 13-25,5 cm

Saatavilla vain NB kokoa tällä hetkellä
M: 6-12 kk, 6-11 kg, reiden ympärys 25,5-33 cm
L : 10 kk -3 v, 10-16kg, reiden ympärys 28- 35,5 cm

värit:
NB koossa vaaleankeltainen >
NB koossa valkea >
NB koossapunainen kukka >
NB koossa!lila kukka >
NB koossa!turkoosi kukka >
NB koossa!vihreä kukka >
(klikkaa suurempi kuva

Vaippojen takaosasta pujotetaan imukerros sisään. Imukerrokseksi voi käyttää valmistajan omia mikrokuituisia imuja, harsoja tai esim Jutta tai Imse Vimsen lisäimuja. Imse Vimse froteiset istuvat hyvin ja täyttävät myös alaosan lahkeensuut tiiviisti. Jutta hamppupuuvillaimussa on suunniteltu Fuzzi Bunzin sisään. Siinä on itsessään tasku, johon voi laittaa muuta imukerrosta vaikkapa valmistajan oman mikrokuituisen. Etuna on, että tiimalasin mallinen imu ulottuu aina Fuzzin reunoihin saakka.

Huom! Säästötilaukset toimitetaan värilajitelmina. Erityisväritoiveita voit esittää tilauksen lisätietokentässä ja otamme ne huomioon mahdollisuuksien mukaan. Jos haluat ehdottomasti määrättyjä värejä, tilaus tulee tehdä yksittäin.

Tuote Väri Hinta Kpl Osta
NB vastasyntyneille ja keskosille 1-4 kg   19.90€  
koko NB 6 kpl+mikroimut   lajitelma 102.00€
60.00€
 

Hinnat sis.alv 24%